Finn Bjørnskov har fejret 40-års jubilæum i Vestjysk Bank

Finn Bjørnskov - PR-Foto: Vestjysk Bank

Fredag den 1. juli fejrede Finn Bjørnskov, likviditetsanalytiker på Vestjysk Banks hovedkontor, sit 40-års jubilæum.

Meget er sket siden Finn Bjørnskov i 1982 trådte ind ad døren i den daværende Grindsted Sparekasse til sin første dag som elev. Dengang foregik det meste arbejde manuelt, og selvom det er svært at forestille sig i dag, var der ikke nogen, der havde en PC.

– Da jeg var færdig med min elevuddannelse, var jeg rådgiver i et års tid, inden jeg kom ind i sparekassens regnskabsafdeling, som lå ved siden af filialen. Det var også i den tid, at sparekassen fik sine første to computere, og jeg var en af de første, der kom på kursus i tekstbehandling. Derfor blev en af mine opgaver at være med til at lægge alle forretningsgange ind som tekstfiler på den ene computer, som vi havde fået ind i regnskabsafdelingen. Indtil da fandtes de kun i en fysisk udgave, der var skrevet på skrivemaskine, fortæller Finn med et smil.

I regnskabsafdelingen stiftede Finn også bekendtskab med likviditet, som gennem årene kom til at fylde mere og mere i hans job, og i 2007 blev han ansvarlig for likviditetsområdet. Et alsidigt job er en af de væsentligste årsager til, at han har valgt at blive på den samme arbejdsplads i så mange år.

– Jeg har altid godt kunne lide at være her, og jeg har løbende fået nye udfordringer, så jeg har aldrig haft behov for at komme ud og prøve noget andet af. Og så har jeg hele vejen igennem haft nogle supergode kolleger i afdelingen, fortæller Finn.

Det er ikke kun opgavemæssigt, at Finn har oplevet en stor udvikling gennem de seneste 40 år. Han har også været en del af ikke mindre end syv fusioner – den seneste i januar 2021, hvor Den Jyske Sparekasse fusionerede med Vestjysk Bank.

Inkarneret FCM-fan
Privat bor Finn i Grindsted sammen med hustruen Hanne. Parret har børnene Nikolaj på 25 år og Simone på 22 år. I fritiden træner han i det lokale fitnesscenter og løber en tur i ny og næ. Derudover har Finn og sønnen Nikolaj sæsonkort til alle FC Midtjyllands hjemmekampe og har været trofaste tilskuere på MCH Arena i over 15 år.