Nyt hos Alaturka Restaurant: nu bringer vi også maden ud til dig

Foto: René Lind Gammelmark

Den 17.juni åbnede Sunay Raif Ismall “Alaturka Restaurant” på Fynsgade 13a i Grindsted, hvor det nye tiltag er blevet taget rigtig godt i mod.

Inden han åbnede restauranten drev han Napoli Pizza  på Fynsgade, og for ca. halvanden år siden købte han bygningerne, hvorefter han gik i gang med at renovere dem.

Da renoveringsarbejdet var færdigt, flyttede han nogle af pizza tingene med ind i restauranten hvorefter pizzeriaet lukkede.

Det var egentlig ikke meningen at Sunay ville tilbyde kunderne levering, og nu her tre uger efter åbningen af Alaturka, har han fået så mange henvendelser fra kunderne om levering, at han har valgt at starte op med levering igen.

De leverer i følgende byer: Grindsted, Filskov, Sdr.Omme, Stenderup-Krogager, Eg, Hejnsvig og Ansager.

Klik her for at se mere

 

Sunay Raif Ismall – Foto: René Lind Gammelmark

Søger chauffører
Sunay mangler et par friske medhjælpere til at køre ud med bestillingerne, han tænker at hvis de er to eller tre og så deles om ugen, så  puslespillet med levering kan gå op, også selv om der skulle være sygdom eller ferie. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dette job, så hører Sunay gerne fra dig enten på tlf. 7533 3305 eller i restauranten.

Stadig pizzaer
Du kan stadig købe de kendte pizzaer fra dengang Napoli Pizza eksisterede, og ud over pizzaerne kan du købe forskellige tyrkiske retter, der skal bestilles minimum en dag før.

Du kan se menukortet her