Jakob, Jesper og Kasper’s sjette dag på cykeltur til Gibraltar

Foto: Privatfoto

 

Her kommer sjette del af Jakob, Jesper og Kaspers rejseberetning for deres tur på cykel til Gibraltar.  Distancen for 6. dagen var 80 km

#6 Bjerge til morgenmad

Dagen startede ud i regnvejr. Det var ikke muligt at få morgenmad på hotellet, så vi satte afsted i håbet om at kunne finde noget mad inden for en overskuelig afstand. Det blev dog hård kost fra morgenstunden, da vi så småt begyndte at ramme bjergene. Efter vores første rigtige stigning kom vi ned til en lille by, Bad Münder, hvor vi spiste morgenmad.

Turen fortsatte herefter i et meget kuperet terræn til Bad Pyrmont. En meget fin by fyldt med caféer og restauranter. Vi havde på det tidspunkt kørt ca. 65 km og besluttede at det var et godt tidspunkt at holde en længere pause for at få tanket op på depoterne og se Tour-starten i København. Vi satte iPad’en op, bestilte nogle kolde stifter, noget pizza og krydsede ellers fingre for at vores gode, gamle ven, Jonas ville komme godt igennem 1. etape af touren.

Efter godt 3 timers pause kørte vi fra byen og fortsatte i bjergene. På vej til vores campstop fik vi en stejl nedkørsel, hvor Jakob virkelig satte fart på. Han havde dog så travlt at han ikke så den jernbom, der spærrede vejen, før han var ca. 15 meter fra den. I sidste øjeblik så han den og lavede en hård opbremsning og fik rettet cyklen ud til siden, så kun det nederste af bagstagen ramte bommen. Det var dog stadig med en massiv fart, som efterlod en bule i hans stel. Havde det været en carboncykel, var rammen uden tvivl knækket. Lidt chokeret trillede vi videre ned ad bakken og slog lejr op lige uden for Blomberg.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se billederne i stor størrelse