På trods af regnvejret havde deltagerne i Sommer på engen det hyggeligt

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag fra kl. 16.30 til 20 var der igen Sommer på engen. 

Vejret viste sig fra starten ikke fra sin allerbedste side, men der var rig mulighed for at komme i tørvejr, og inden regnen kom var der da også nogen der var oppe og prøve klatrekunsten i nogle af de store træer. Der var også stigegolf og andre sysler.

Da regnen kom, trak deltagerne indenfor i det åbne telt, hvor der blev bagt snobrød over bålet. Der blev også stegt pølser og varmet brød, og der var også mulighed for at lave popcorn.  Der blev rigtig hygget.

Da Netavisen Grindsted redaktør ankom til stedet regnede det, men deltagerne sad i tørvejr, og så ud til at hygge sig, og da regnen var stoppet, kunne man igen færdes udenfor uden at blive våd.

Sidste omgang Sommer på engen er på torsdag den 7. juli 2022 fra kl. 16.30 til 20.00 hvor der er hygge for alle de unge i Billund Kommune i alderen 15-30 år. Der er forskellige sjove aktiviteter, der er mulighed for at spille brætspil og der bliver lavet mad over bålet.

Klik på billederne i galleriet for at se dem i stor størrelse