Sjov, hygge og musik til Sommer på engen

Foto: René Lind Gammelmark

 

Torsdag aften var sidste gang i år hvor der var Sommer på engen i Grindsted.  Mandag og torsdag i uge 26 og 27 har holdet bag Sommer på engen været klar til at  lave forskellige aktiviteter og hygge sammen med målgruppen, der er alle unge mellem 15 og 30 år i Billund Kommune.

Torsdag var vejret rigtig dejligt, det blæste med der var tørvejr.

Da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi for at se hvad der var af aktiviteter kunne man høre musik, og det var Gert Bjørsted, der sad og spillede og sang gamle Kim Larsen numre, hvilket var et hit.

Der blev spillet brætspil, kongespil og der blev stablet mælkekasser, – og her mødte vi Maddalina Horsbøll der er 9 år gammel. Hun var iført sikkerhedsline, og kom kom tæt på træerne, idet hun nåede op og stå oven på 12 mælkekasser, hvilket var højt og flot. Maddalina sagde: Jeg har ikke højdeskræk, og det må man sige det beviste hun jo.

Der blev også skudt med bue og en specialpil, og her var målet at man skulle skyde noget gammelt porcelæn ned.

Der blev varmet skumfiduser og ristet popcorn på bålet.

Klik på billederne i galleriet for at se dem i stor størrelse