Høj gæstetilfredshed: Populær lege- og forlystelsespark i Billund får fornem hæder

PR-Foto: WOW PARK

Hos WOW PARK i Billund er der rig mulighed for at få en gæsteoplevelse i særklasse. Det hædres nu med den fornemme pris Travelers Choice, som den digitale platform Tripadvisor tildeler lege- og forlystelsesparken på baggrund af ekstraordinært positive gæsteanmeldelser.

Sommerferie er over os, og for mange betyder det udflugter til landets forlystelsesparker. Er man på udkig efter et sted, hvor gæsteoplevelsen er i højsædet, kan man med fordel vende blikket mod den populære lege- og forlystelsespark WOW PARK i Billund. Parken har nemlig netop modtaget en fornem hæder fra den digitale, anmelderdrevne platform Tripadvisor.

– Vi er meget glade for at vores park i Billund efter kun to års eksistens nu tildeles prisen Travelers Choice, som uddeles til de 10 procent bedst ratede overnatningssteder, attraktioner og restauranter på Tripadvisor, siger CEO og medstifter Jacob Hindhede, og fortsætter:

– Sidste år fik vi samme pris for vores afdeling i Skjern, og vi er meget stolte af at have opnået denne hæder i begge vores parker. Den seneste anerkendelse kommer efter en sæson i 2021, hvor vi oplevede mere end 100.000 besøgende på tværs af vores parker, og den understreger således, at vores medarbejdere gør et kæmpe stykke arbejde med at servicere vores gæster – selv når aktiviteten er enorm.

WOW PARK i Billund har tilmed opnået den højest mulige rating af parken med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner hos Tripadvisor skriver WOW PARK i en pressemeddelelse.