City Restaurant åbner fredag eftermiddag

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag eftermiddag omkring kl.13 åbner Grindsteds nye restaurant, City Restaurant på Nørregade 9 i Grindsted. Tidligere havde Alle Tiders Café til huse i lokalerne der oprindelig var slagter og drugstore.

Det er Odai Salaima der ejer restauranten, og han har 7 til at hjælpe med at lave mad, servering og kassebetjening. Odai er palæstinenser fra Syrien, og har boet i Grindsted siden 2016.

Der vil være åbent fra kl. 12 til 21 mandag – fredag  og fra kl. 12 til 21.30 lørdag og søndag, ihvertfald til at starte med, så må vi se om der kommer nogle justeringer fortæller han.

20% rabat på åbningsdagen
Fredag den 15. juli 2022 giver Odai 20% rabat på i restauranten

Også take-away og udbringning
I Restauranten kan du købe forskelligt grillmad, bøffer, steaks og pizza, og man kan spise i restauranten, tage det med hjem, eller få det bragt ud (udbringning kommer dog først om en ugestid).
Der kan også købes forskellige øl, vin og sodavand i Restauranten, og man ud over de 50 siddepladser der er indenfor i restauranten er der 20 pladser udenfor. 

Scan og bestil
På alle bordene er der monteret et klistermærke med en QR kode, som man kan scanne ind på sin smartphone, herefter kommer menukortet frem, og gæsterne kan i ro og mag selv taste sin bestilling ind, f.eks. hvis der er meget travlt i restauranten.  Det er et tiltag vi har lavet, så gæsterne har så kort ventetid som muligt.

Stor erfaring
Selvom det er første gang Odai åbner sin egen restaurant, er det ikke en ejer uden erfaring, idet han tidligere har arbejdet på en restaurant i Billund.

Kunst på væggene
Der er forskelligt kunst på væggene, blandt andet nogle malerier Xandar Mo har malet.

Hjemmeside, Facebook og Instagram
Odai har fået lavet en hjemmeside hvor man kan bestille og se menukort

Du kan også finde restauranten på både Facebook og instagram.

Billede maleet af Xandar Mo – Foto: René Lind Gammelmark

Kunst på væggene – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark