Heading South – beretningen om 20. dagen på cykelturen til Gibraltar

Foto: Privatfoto

Denne rejseberetning er skrevet af Jakob da han,  Jesper og Kasper har valgt at splitte deres tur op, pga. præferencer for underlaget er forskelligt skriver Jakob på Headingsouth.dk – Jakob følger stadig ruten, mens de andre vil finde et alternativ med den originale rute som pejlemærke.

#20 Content creation med TV2

En skøn morgen hvor jeg stille og roligt kunne starte dagen ud med 12 km op af. Fra toppen var det hurtigt ned til byen Aubenas, hvor jeg nød en morgenkaffe, mens min cykel punkterede. 

Jeg fik pumpet cyklen og den var klar igen #tubeless. I Aubenas fik jeg også købt noget nyt kædeolie, da den jeg havde var for fedtet, og ikke særlig god i dry conditions.

I byen Ruoms blev det til lidt indkøb og mad i et rigtigt Bilka-område. Lidt udenfor Ruoms mødtes jeg med to gutter fra TV2’s Tour-hold. Det endte med 7 timers hygge, hvor vi fik en masse video, som forhåbentligt bliver til et fedt indslag i Aftentour’en. Virkeligt fedt at de havde lyst til at bruge en hel dag på at mødes med mig og følge mig noget af min rute – meget heldigt at det var på et tidspunkt, hvor det faktisk var muligt at følge mig.

Om aftenen mødtes jeg igen med Karina og Claus på en campingplads. Rigtig hyggeligt at vi endnu en gang kunne mødes!

Jakob cyklede på 20. dagen 103 km.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto