Heading South – Jakobs rejseberetning om den 27. dag på cykelturen til Gibraltar

Foto: Privatfoto

 

Denne rejseberetning er skrevet af Jakob da han,  Jesper og Kasper har valgt at splitte deres tur op, pga. præferencer for underlaget er forskelligt skriver Jakob på Headingsouth.dk – Jakob følger stadig ruten, mens de andre vil finde et alternativ med den originale rute som pejlemærke.

#27 Mere skovbrand og mere hotel

Programmet stod på bjerge og den første del af turen fulgte jeg en forladt landevej i stedet for ruten – for at få nogle hurtige kilometer og varmet benene op.

Efter den første stigning kom jeg tilbage på ruten. Det var dog en kort fornøjelse. Jeg mødte en lukket grusvej, og hvad jeg kunne forstå fra papiret, var det på grund af skovbrand eller fare for skovbrand.

Så det blev til ordentlig omvej rundt på landevej. Faktisk fint nok. Dog var der modvind og det bemærkes mere ude på landevejene. 40 km senere og jeg ramte ruten lige til en nedkørslen til byen Montblanc.

Du kan se et klip fra den ved at klikke her

Byen Montblanc var målet for i dag og jeg var der allerede kl. 15. Så jeg fandt et hotel og havde endelig mange timer, hvor jeg kunne slappe af 100%.

Så der blev slappet af, handlet ind til morgenmaden, drukket en øl inde på torvet og spist takeaway pizza på hotelværelset. I morgen starter ud med at gå direkte op i himlen, så det bliver spændende.

Jakobs 27. dag på cykel blev til 82 km og i alt 2627 km er der nu kørt.

 

Klik her for at se billederne i galleriet herunder i stor størrelse