Henrik Meier Amstrup fejrer den 1. august 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Henrik Meier Amstrup - PR-Foto: LEGO

Henrik Meier Amstrup, Key Account Manager, kan fejre sit 25 års jubilæum den 1. august 2022.

Selvom 25 år er lang tid er årene fløjet afsted for Henrik, der startede sin LEGO karriere som elev i Global Market Research den 1. august 1997.

Efter et år i Global Market Research rykkede Henrik videre til LEGO Danmark A/S i kunde- og forbrugerservice.

I 2000 fik Henrik muligheden for at komme i Finans hvor han arbejdede i accounts receivable teamet og sikrede et godt samarbejde med kunder på tværs af Danmark, Holland, UK og Irland – herunder med implementering af standardiserede processer.

Henriks passion for det tætte samarbejde og den gode service overfor kunderne tog han med, da han i 2007 returnerede til LEGO Danmark A/S som Assistant Key Account Manager; Account Manager, og siden 2020 som Key Account Manager (KAM).

I sin tid i LEGO Danmark A/S har Henrik arbejdet med stort set alle kunder på tværs af Norden, og i dag sidder Henrik som Key Account Manager for KiDS Coolshop og LEGOLAND Billund samtidig med at han har ansvaret for alle vores mindre kunder i Norden.

Med så bred en pallette af kunder så er det vigtigt at man er i stand til at holde overblikket, kender alle processer og ikke lader sig stresse af uforudsete begivenheder, hvilket Henrik til fulde mestrer. Udover rollen som KAM har Henrik også i mange år drevet LEGO World og LEGO Juleudstationering, hvor formålet har været at alle LEGO medarbejdere i Billund har haft muligheden for at komme tættere på vores forbrugere.

I fritiden er Henrik oversergent af reserven i det danske forsvar, hvor han fejrede 25 års jubilæum i 2021, og så er Henrik en ivrig jæger, der har styr på bukkejagt-sæsonen og ikke mindst prioriterer den årlige jagtferie med vennerne til Sverige højt.

Privat er Henrik gift med Mikaela og bosat i Vejle sammen med deres 4 børn.

Jubilæet bliver fejret ved en lukket reception den 25. august 2022.