Kristina og Thomas åbner til september Den Lille Delikatesse på Torvet i Grindsted

Thomas Frøik og Kristina Højrup - Foto: René Lind Gammelmark

Omkring den 1. september åbner Kristina Højrup og Thomas Frøik forretningen Den Lille Delikatesse på Torvet i Grindsted, vi åbner lige så snart vi har det hele klar fortæller parret til Netavisen Grindsted.

Thomas Frøik åbnede den 7. december 2018 pølsevognen Fru Kristof i Hejnsvig, og herfra blev der solgt pølser, burgere og pommes frites.

I april 2020 da Danmark blev lukket ned startede Thomas op med at sælge dagens ret, god gammeldags mad som man kunne hente i pølsevognen. Det blev en stor succes, og i maj 2020 forpagtede Thomas Frøjk Hejnsvig Forsamlingshus, for pladsen til at lave dagens ret, var simpelthen blevet for trang i pølsevognen. I oktober besluttede Thomas at han ville bortforpagte Fru Kristof, men fortsatte i Hejnsvig Forsamlingshus.

Sidenhen er Kristina Højrup som Thomas Frøik bor samme med kommet ind i virksomheden på fuld tid, (inden hjalp hun til i det omfang hendes andet job tillod hende det).

Nu er det tid for en udvidelse af virksomheden, og derfor åbner parret til september Den Lille Delikatessse i de lokaler på Torvet hvor Louis Nielsen havde butik.

Foto: René Lind Gammelmark

Konceptet bliver det samme som i Hejnsvig, dog med den udvidelse at der bliver bland selv salatbar, dansk smørrebrød, sandwich, madpakker. Man kan også købe færdigretter der er produceret i køkkenet i Hejnsvig Forsamlingshus, ligesom man hver dag kan hente dagens ret i tidsrummet fra kl. 17 til 18.30 – man bestiller det på tlf. 2876 4550 inden kl. 15.00.

Der bliver åben mandag-lørdag fra kl. 10 til 18.30 – det bliver Kristina Højrup der kommer til at stå i Den Lille Delikatesse i Grindsted. I Hejnsvig er der ud over Thomas Frøjk også en fuldtidsansat medarbejder, udover de unge mennesker.

At parret nu starter op i Grindsted, vil betyde at de kunder der tidligere har kørt fra Grindsted til Hejnsvig for at hente dagens ret, sparer køreturen, og med placeringen på Torvet i Grindsted, vil betyde at der helt sikkert vil komme strøgkunder der lige kommer forbi – det gør de ikke i Hejnsvig mener Thomas Frøik. Selvom det flytter noget af salget fra Hejnsvig, vil det helt sikkert ikke betyde at der bliver mindre at lave mener Kristina Højrup, for det vil bare frigive tid til at producere mere mad.

Parret har ikke salg af is fra starten af, men de satser på at få is i sortimentet fra næste sommer.

Der er åbningsreception den 2. september 2022 fra kl. 12 til 16 og her håber parret på at der kommer mange for at hilse på. Det er planen at butikken åbner den 1. september 2022 hvis ikke før.

Thomas Frøik og Kristina Højrup – Foto: René Lind Gammelmark