Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 31/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

 

Grindsted Kino viser følgende film i uge 31

Minions Historien om Gru – Vises:  1. – 7. august

Animationsfilmen ‘Minions 2: Historien om Gru’ er fortsættelsen til det første eventyr om Grusomme Mig-skurken Grus små gule undersåtter. I denne film befinder vi os i 70’erne, hvor Gru er barn i en forstad. Det er årtiet for bukser med svaj og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt De 6 Slyngler, som han er kæmpe fan af. Gru har udtænkt en plan for at blive ond nok, så han kan blive medlem af De 6 Slyngler. Og heldigvis kan han få hjælp af sine loyale følgere, de gule, kaosskabende minions. Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny minion med bøjle – går i gang med at bygge Grus første skurketilholdssted, eksperimenterer med våben og sætte deres første mission i søen.

PR-Foto

 

Lille Allan den menneskelige antenne – Vises:  1. – 7. august

Den danske animationsfilm ‘Lille Allan – Den menneskelige antenne’ er en historie om Allan, hvis forældre bliver skilt. Han flytter herefter sammen med sin far ud i en boligblok på Amager. Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner.  Herefter bliver Majken, et tankelæsende rumvæsen, nødt til at nødlande på Jorden, og der opstår et mærkværdigt og uventet venskab mellem hende og Allan. Da Majken kan læse Allans tanker, behøver han ikke at sige noget. Desværre kommer en skør samler på sporet af Majken. Med hjælp fra Helge skal de to arbejde sammen og sørge for, at Majken ikke kommer i kløerne på den gale samler.  

‘Lille Allan – Den menneskelige antenne’ bygger på Peter Frödin og Line Knutzons børnebog. Amalie Næsby Fick har instrueret filmen, og hun stod tidligere bag den Robert-vindende animationsfilm Den utrolige historie om den kæmpestore pære.

PR-Foto

 

Thor: Love and Thunder – Vises: 1. – 3. august

Handlingen følger efter Avengers: Endgame, hvor Tordenguden på en rejse ulig tidligere eventyr: Thor skal finde sig selv. Der går dog ikke længe, før at han afbrydes af den galaktiske hævner, Gorr the God Butcher, hvis mission er at nedkæmpe og udrydde alle guder. Thor hverver derfor flere kendte ansigter til at bistå sig: King Valkyrie, Korg og Thors ekskæreste, Jane Foster, der til Thors store overraskelse er i besiddelse af han for sent.

Natalie Portman vender tilbage i rollen som Jane Foster, og Christian Bale fra The Dark Knight-filmene spiller skurken Gorr. Filmen bliver skrevet og instrueret af Taika Waititi, der også stod bag den populære Thor: Ragnarok.

Filmen viser både i 2 og 3 D

PR-Foto

 

Resten af livet – Vises: 4. – 10. august

Det danske drama ‘Resten af livet’ handler om Maren og Egon, der lever et stilfærdigt liv i deres gulstenede parcelhus og nyder tilværelsen med deres to voksne børn. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien.  Filmen er en livsbekræftende familiehistorie, der kaster lys på de stille eksistenser fra de jyske egne.

I hovedrollen ses Jette Søndergaard, der blev Robert- og Bodil-nomineret for sin præstation i Onkel, som instruktøren Frelle Petersen også stod bag  ‘Resten af livet’, der er optaget i Tønder, bliver den anden film i en planlagt trilogi af instruktøren.

Dette er den sidste film i Biografklub Danmarks sæsonen 2021/22

 

PR-Foto