Næsten udsolgt til Kandis koncert i Grindsted

Kandis - PR-Foto

Her 3 uger før Kandis gæster Grindsted, kan vi næsten melde udsolgt! Der er i skrivende stund under 100 billetter tilbage, så succesen er allerede sikret på forhånd.

Så hvis man vil være med til alletiders fest, og endnu ikke har sikret sig en billet, så er det altså ved at være sidste udkald….

Det er Grindsted Musikforening og MAGION der har arrangementet i fællesskab, og det sker lørdag den 27.august. Festlighederne begynder kl. 19.00, hvor der vil være mulighed for at få noget lækkert til maven, da MAGION laver en dejlig buffet. Under middagen spiller en professionel discjockey.

Kl. 21.00 går Kandis så på scenen, og de spiller hele 3 gange 60 minutter. Og det bliver så non-stop da discjockeyen spiller i KANDIS’ pauser. Kl. 01.00 er festen så slut – så det er hele 6 timers topprofessionel underholdning der venter de mere end 550 festglade gæster.

Vi er fra Grindsted Musikforening og MAGION side meget glade for, at det er lykkedes at få KANDIS med Johnny Hansen i front til Grindsted. Og da det så lige falder sammen med den weekend hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Man kan vist roligt fastslå, at Festugen bliver sparket i gang med et brag.

Arrangementet foregår i MAGION, og det er også på deres hjemmeside MAGION.dk, man kan købe billetter online – eller man kan også købe dem i MAGION rent fysisk.

Som nævnt er der under 100 billetter tilbage – så det er bare om, at komme ud af starthullerne, hvis man vil være med skriver Grindsted Musikforening og MAGION i en pressemeddelelse.