Ung iværksætter har købt den gamle Nettobutik – og vil leje den ud

Martin Moen foran butikslokalerne på Vestergade 22 - Foto: René Lind Gammelmark

 

Pr. 1. september har tømrermester Martin Moen købt lokalerne, hvor Netto holdt til på Vestergade 22.

Sådan så der ud da Netto holdt til i lokalerne – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Martin har i en tre måneders tid haft en dialog med Salling Group Ejendomme A/S,  der ejer lokalerne, og nu er aftalen skrevet under.

Martin Moen købte i 2020 de lokaler, hvor Roseanne nu har tøjbutik i, på Borgergade 15, og dengang fortalte han, at det nok ikke var det sidste, han købte op.

Det betyder meget for mig at der sker noget i Grindsted, og på denne måde kan jeg være med til at gøre en forskel. Man hører jo så meget om at butikker lukker, men man kan også godt selv være med til at skabe grobund for nye butikker, når gamle lukker, eller flytter i større lokaler ( vi har en by, der har alt og kan alt. Vi skal bare stå sammen og kæmpe en fælles sag. Det kan de i mange andre byer, og det kan vi også her i Grindsted, mener Martin Moen)

De 755 kvadratmeter kan deles op i to til tre lejemål
Martin regner med, at der kan blive to til tre lejemål, alt efter hvor mange kvadratmeter kommende lejere har brug for. Så hvis der er nogen, der står og mangler lokaler, så er der 755 kvadratmeter i den 20 år gamle bygning, der nu er ledige, og der er 32 parkeringspladser i alt, der hører med. 

Martin Moen kan kontaktes på tlf. 4092 7746, hvis du vil høre mere om mulighederne for leje af lokalerne.

Der er allerede nu flere der har lavet aftale med Martin om at få vist lokalerne frem.

Der har været flere, der har været interesseret i at leje sig ind, mens Salling Group Ejendomme A/S, havde lokalerne til at stå tomme, men Salling Group Ejendomme A/S, ville helst sælge.

Martin Moen – Foto: René Lind Gammelmark

Group Ejendomme A/S,

Martin Moen købte lokalerne, fordi han gerne vil have, at der skal ske noget i Grindsted, og når man bruger tømrer- & snedkermester Martin Moen’s tømrerfirma, så er man også samtidig sikker på, at der sker noget i byen, for hans hjerte brænder for Grindsted.

Han købte i 2020 Borgergade 15, som han har totalrenoveret, og også bygget et stykke til butikken. I uge 32 bliver taget skiftet. Taget ud mod Borgergade bliver ført tilbage i udseende, som det så ud i 1960’erne.

Tømrer- & Snedkermester Martin Moen har i dag 6 tømrersvende 2 lærlinge 1 arbejdsmand og on of 1 til 2 mand lejet ind

Ansatte
Hvor opgaverne spænder fra en god times kørsel fra Grindsted eller der hen, hvor kunderne bringer dem hen, er Martin klar. Han lever hovedsagelig af mund – til – mund – metoden: Hvor ingen opgaver er for små eller for store.  Og han har samtidig et hold af andre dygtige lokale håndværker i ryggen. Så som elektriker -vvs’ er – maler -murer – Tvis køkkener – Porte/montage -tagdækning -kloak- arkitekter-entreprenør-vognmænd.