Lisbeth Højgaard Hansen fejrer den 18. august 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Lisbeth Højgaard Hansen - PR-Foto: LEGO

 

Lisbeth Højgaard Hansen, Gadbjerg, fejrer torsdag den 18. august 2022 sit 40 års jubilæum i LEGO Koncernen.

Lisbeth blev I 1982 ansat som sekretær/korrespondent i den daværende Analyseafdeling i LEGO System A/S. I alle årene har Lisbeth arbejdet i research regi, som sekretær/korrespondent, sekretariatsleder, research assistant og i dag, som coordinator i Global Insights.

Arbejdsopgaverne har ændret sig meget siden starten af 80’erne, hvor hovedparten af tiden blev brugt på oversættelse af al korrespondance i afdelingen til i dag at omfatte kalenderplanlægning, koordinering af teammøder og seminarer, onboarding af nye medarbejdere, såvel som styring/opfølgning af alle indkøbsaktiviteter i Global Insigts.

Indenfor Lisbeths store LEGO netværk, er hun kendt for sin velvilje og omsorgsfuldhed, og villighed til at give en hånd med. I Global Insights kendt som ‘limen der holder os sammen’. Hun er afdelingens go-to person, hvor hendes netværk og stærke forbindelser i hele virksomheden kommer hende til gode. Lisbeth er et uvurderligt og værdsat medlem af Global Insights.