Lørdag starter GGIF Fodbolds turneringskampe på bane 11 ved Lynghallen

Der blev jubel da Grindsted kort før første halvlegs slutning scorede deres anden mål - Foto: René Lind Gammelmark
 
I morgen lørdag klokken 13.00 spiller GGIF Fodbolds førstehold den første turneringskamp mod Næsbjerg RUI. Efterfølgende spiller serie 4 hold deres første turnering kamp klokken 15.00 mod Alslev AK.
 
Kampene er flyttet fra stadion om til bane 11. Fra den blå prik om til den gule prik på billedet. Bane 11 ligger ved lynghallen. Når man drejer fra ved rundkørslen ind mod lynghallen. Så forsætter man ligefrem helt hen til man ikke kan komme længere med bil. Så kan man se banen lidt til venstre inde bagved.
GGIF Fodbold håber på at mange vil komme for at se både Serie 2 og Serie 4 holdene give den gas!

Kilde: GGIF Fodbold

 
Vejr-guderne lover høj solskin, så kom over på Bane 11 og nyd en kold øl eller en sodavand sammen med din GGIF tilhænger! 🔵⚪️
 
I halvegen eller mellem de to kampe kan man gå en tur om til tennisbanerne lige bagved for at besøge Grindsted Tennis Klub. I kan gå op til midterlinjen på bane 11, hvor der er en gennemgang i buskene om mod lynghallen. Så kommer i direkte om til tennisklubben. Her kan i se hvor langt de er kommet med de nye paddelbaner, som om lidt over en måned forhåbenligt kan stå klar.
 
Tennisklubben har sørget for at forene tennis og fodbold noget mere i og med at der er blevet åbent ud mod GGIF Fodbolds 5 mands baner. Det bliver så godt med tennisklubbens projekt! Vi bakker dem op og håber mange andre vil gøre det samme skriver GGIF Fodbold på Facebook