Husholdningsforeningens Aftenskole er klar med kurserne vandgymnastik, varmtvandsbassin og yoga

Vi er glade for at kunne starte op med 2 vandgymnastikhold h.h.v. tirsdage og torsdage samt fuldt tegnet varmtvandsbassin. Holdene starter h.h.v. den 23.08. og den 25.08.

Herudover starter 5 hold med forskellige yogaformer herunder pilatesmix. Igen i år er det den meget erfarne yogalærer og fysioterapeut Jill Christiansen, der står for undervisningen. Her starter undervisningen 29.08. og 31.08. på Vestre Skole, Lynghedeskolen Sdr. Afdeling og Magion.

Endelig starter pilates på Nr. Skole den 15.09. Her er underviser vores erfarne idrætslærer Bodil Hirt.

Der har allerede været stor interesse for at tilmelde sig holdene, men der er stadig enkelte ledige pladser udtaler formand Birthe Krog.  Der er glad for opbakningen her år et efter nyt hold har overtaget ledelsen af aftenskolen.  Vi har i alt 14 hold. Knipling er allerede startet i denne uge og fremadrettet starter hold i italiensk for begyndere, engelsk for fortsættere – sidstnævnte er dog fuld tegnet.

Yderligere information kan man få ved at se på hjemmesiden.

Er man interesseret i vandgymnastik, kan man kontakte Solveig Schmidt på telefon 21602559 og er det yogahold kontaktes Jørdis Jensen på telefon 30230804 skriver Husholdningsforeningen i en pressemeddelelse.