Gensynsglæde i Filskov

ses øverst fra venstre: Sten Fibæk, Henning Dyrvig, Ina Vestergaard og Lena Brink Guldager. I midten fra venstre: Egon Jensen, Torben Møbjerg, John Rasmussen, Bente Rostgaard Nissen, Birthe Møller, Ulla Rasmussen og Ib Jessing Forrest fra venstre: Ina Kristensen, Bente Nissen, Karen Østergaard, Annie Dyrvig Clement, Susan Boese og Bo Henriksen - Privatfoto

17 tidligere klassekammerater fra Filskov Skole mødtes lørdag til gensyn 50 år efter, de forlod Filskov Skole.
Klassen blev konfirmeret i maj 1972 og skiltes efter sommerferien samme år, hvor de fleste fortsatte på Sønder Omme Skole, mens tre fortsatte på Give Skole.

De tidligere klassekammerater nød gensynet og forsøgte at genkende hinanden. De blev vist rundt på deres gamle skole, der nu er friskole, af tidligere skoleleder Johan Andersen. Og Hanne Egebjerg fra Lokalhistorisk Arkiv fortalte dem om, alt hvad der er sket i Filskov de seneste 50 år.