Den lille delikatesse åbner idag kl.11.00 på Torvet i Grindsted

Foto: Privatfoto

I dag kl. 11.00 åbner Den lille delikatesse på torvet i Grindsted.

Det var ikke fra starten planen at man skulle kunne købe gammeldags isvafler i år, men isfryseren mv. er blevet flyttet fra Hejnsvig Forsamlingshus, så nu kan kunderne komme ind og købe Gammeldags Isvafler ud over alt det andet de har i butikken.

Butikken holder herefter åbent fra kl. 10 til 18.30 mandag – fredag (søndag lukket).

Det er det samme koncept som der køres med i Hejnsvig Forsamlingshus, men der ud over bliver der en bland-selv salatbar, dansk smørrebrød, sandwich og madpakker. Der kan også købes færdigretter der er produceret i Hejnsvig Forsamlingshus  køkken, og man kan også bestille dagens ret på tlf. 2876 4550 inden kl. 15 (til afhentning mellem kl. 17 og 18.30.

Der er åbningsreception den 2. september 2022 fra kl. 12 til 16, og både Kristina Højrup og Thomas Frøik håber på at der kommer mange for at hilse på.

Foto: Privatfoto

Læs også:

Kristina og Thomas åbner til september Den Lille Delikatesse på Torvet i Grindsted

Kristina og Thomas åbner til september Den Lille Delikatesse på Torvet i Grindsted