LEGO® House fejrer gæst nummer 1 million før forventet midt i en fantastisk højsæson

7-årige Jonathan fra Tyskland blev gæst nr. 1 million i LEGO House - PR-Foto: LEGO HOUSE

Mandag 15. august trådte gæst nummer 1 million igennem indgangen til Oplevelseszonerne i LEGO® House, hvor direktør Kathrine Kirk Muff stod klar til at tage imod med et væld af præmier. Jonathan på 7 år var gæst nummer 1 million i LEGO House i Billund og han blev noget overvældet af de mange LEGO House ansatte, der råbte hurra netop som ham og familien på fire scannede sig ind skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

Jonathan, som er fra Stuttgart i Tyskland, er i LEGO House for første gang sammen med sin familie i anledningen af en to ugers sommerferie ved vestkysten. Sammen med overraskelsen over at være gæst nummer 1 million, får Jonathan også et livstidsgyldigt årskort til LEGO House, hvor han resten af sit liv kan komme og besøge LEGO House sammen med en ledsager, et specialbygget LEGO trofæ samt en badge han kan have på resten af dagen. Jonathan skulle selvfølgelig også i LEGO butikken i LEGO House og vælge en valgfri LEGO æske samt spise gratis i restaurant MINI CHEF.

Direktør, Kathrine Kirk Muff siger: “Det er helt fantastisk at kunne tage imod gæst nummer 1 million. Det kom lidt før end forventet pga. en rigtig god sommer, hvor vi har haft mange udsolgte dage. Der er meget at fejre, særligt fordi LEGO House har leveret på ambitionerne om at være den ultimative LEGO oplevelse i verdensklasse. Det viser den meget positive feedback, som vores gæster giver os.”

Selvom LEGO House i dag rammer gæst nummer 1 million ville det sikkert være sket allerede for nogle år siden, hvis det ikke havde været for Corona-pandemien. Men gæsterne er kommet stærkt tilbage og med meget positive anmeldelser. På Facebook kvitteres der med 4.9/5.0, på TripAdvisor 5.0/5.0 og på Google 4.8/5.0.

Jonathans far, Jochen fortæller at det især er LEGO Ninjago som har det helt store interesse hos den 7-årige Jonathan. Han har alle LEGO Ninjago sæt, der nogensinde er lavet på nær to. Jochen selv har leget med LEGO klodser siden barnsben og ser at interessen for at kreerer med byggeklodserne er gået videre til sønnen.

Kathrine Kirk Muff glæder sig til at byde de næste mange millioner LEGO fans velkommen fremadrettet. “LEGO House er – og skal fortsat være – den ultimative LEGO oplevelse, som LEGO fans i alle aldre drømmer om at besøge. Det er det eneste sted i verden, hvor man kan omgive sig med alt det, som LEGO ideen og hele LEGO universet rummer. Hvor man kan opleve LEGO klodserne blive brugt på måder, man aldrig havde forestillet sig samt have en hel fantastisk oplevelse enten på egen hånd eller med venner og familie.”