Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 33/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Her kan du se hvilke film der er på programmet i Grindsted Kino i uge 33/2022.

Alle for fire –Vises: 15. –  21. august

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf og deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb – og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Mick Øgendahl er igen tilbage som manusforfatter og hovedrollen Ralf, mens Timo spilles af Anders W. Bethelsen, efter Rasmus Bjerg havde portrætteret karakteren i de første fire film.

PR-Foto

Minions Historien om Gru – Vises den 20. og 21. august

Animationsfilmen ‘Minions 2: Historien om Gru’ er fortsættelsen til det første eventyr om Grusomme Mig-skurken Grus små gule undersåtter. I denne film befinder vi os i 70’erne, hvor Gru er barn i en forstad. Det er årtiet for bukser med svaj og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt De 6 Slyngler, som han er kæmpe fan af. Gru har udtænkt en plan for at blive ond nok, så han kan blive medlem af De 6 Slyngler. Og heldigvis kan han få hjælp af sine loyale følgere, de gule, kaosskabende minions. Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny minion med bøjle – går i gang med at bygge Grus første skurketilholdssted, eksperimenterer med våben og sætte deres første mission i søen.

 

PR-Foto