Family Run gentager succesen med farveløb 27. august

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Efter to års corona-pause kan man i år for tredje gang komme med til Family Run på Playline i Billund. Løbet starter ved LEGO House og er en begivenhed med fest og farver for hele familien.

Der er rig mulighed for en farverig lørdag, når Family Run på Playline i år holdes for tredje gang. Family Run vender tilbage efter to års ufrivillig corona-pause – det sker den 27. august, hvor starten går fra LEGO House kl. 13.00. Allerede fra kl. 11.30 kan man dog komme og få det første farve i hår og ansigt.

Sidste gang, der var Family Run, var i 2019, hvor cirka 250 glade deltagere var mødt op i hvidt. Det hvide tøj gør, at farven bliver ekstra tydelig, når deltagerne løber gennem de forskellige forhindringer og farvekanoner i løbet af ruten.

I 2019 stod 60 frivillige klar med farvekanonerne og sørgede for masser af kulør og røde kinder til løbets deltagere. I år gentager de succesen.

”Family Run handler om at have en farverig, aktiv og sjov dag med venner, familie eller kollegaer, og vi er glade for, at vi endelig kan holde løbet igen,” fortæller Lene Bruun, der er leder af Sundhedsstaben i Billund Kommune, som arrangerer Family Run på Playline.

To forskellige ruter

I år er der to forskellige ruter at vælge mellem. En på 4,5 kilometer og en kortere på 3,5 kilometer – og man bestemmer helt selv, om man vil gå, lunte eller løbe sin rute.

Deltagelse i løbet kræver derfor ikke meget andet, end at man møder op i hvidt bomuldstøj, og at man måske beskytter øjne og hår med briller og kasket.

Family Run er i år en del af Trekantsområdets Festuge, og det er gratis at deltage – man skal blot tilmelde sig på billund.dk/familyrun. Man kan også finde informationer i begivenheden på Billund Kommunes facebookside skriver kommunen i en pressemeddelelse.