Julekoncert med Karina Holgersen og drengene – 10-års jubilæum

Fra venstre: John Skou, Karina Holgersen, David Jakobsen, Mads Jakobsen og Jørgen Heick - Foto: René Lind Gammelmark

 

Karina Holgersen og drengene spiller igen i Vestermarkskirken tirsdag den 6. december kl.19.30

Selvom vi alle nyder sensommeren, så er der ikke lang tid til jul. I år kan vi med glæde annoncere at vi planlægger en jubilæumsjulekoncert med Karina Holgersen og hendes to drenge skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Det er 10 år siden Karina Holgersen og hendes to drenge startede med at afholde julekoncert. Det har helt fra starten været en succes, da Karina og drengene altid formår at forny sig og variere deres sange fra år til år samtidig med at alle deltagere oplever at julen først for alvor er begyndt efter julekoncerten.

Fællessang har betydet meget for mange og blevet mere og mere udbredt gennem de sidste år. I år glæder vi os igen til at være sammen og synge de velkendte og gamle julesange som vi alle sætter så utrolig stor pris på. Karina her altid formået at have et repertoire som kendetegnes ved en klassisk julekoncert.

Karina Holgersen er en kendt, elsket og efterspurgt sanger og musiker.

Ud over Karina og hendes to drenge David og Mads, bliver musikoplevelsen igen i år udvidet med Jørgen Heick på trompet og John Skou på bas. De har begge har lokale rødder og spillet i mange forskellige sammenhænge. Jørgen er ydermere kendt for at spille på flere instrumenter i løbet af julekoncerten, så melodierne bliver tilført endnu mere skønhed og variation.

 Onsdag den 24. august åbner vi officielt for billetsalget i Vestermarkskirken fra kl. 10.00 til 11.30

Her vil Karina sidde ved klaveret og spille og alle som køber billetter tilbydes gratis kaffe

 Vi kan tilbyde 340 billetter i år. Koncerten begynder kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 19.00.

 Billetten koster 170,- kr. og inkluderer kaffe og traktement i pausen.

 

Billetterne kan købes hos på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé. Køber man en billet får man altid en gratis kop kaffe. Yderligere information fås på www.karinaholgersen.dk