Ovethi fejrer lederskifte i Grindsted-afdelingen

Mathias Bach - Foto: René Lind Gammelmark

Pr. 1. maj 2022 fik Ovethis afdeling i Grindsted ny afdelingsleder, nemlig Mathias Bach, 31, der allerede er i fuld gang med at videreføre den gode ånd og linje i afdelingen. Lederskiftet markeres med et stort åbent hus-arrangement fredag den 26. august 2022, hvor alle er velkomne.

Ovethis afdeling på Odinsvej 14-16 i Grindsted fik pr. 1. maj 2022 ny afdelingsleder skriver Ovethi i en pressemeddelelse.

Foto: René Lind Gammelmark

Det er 31-årige Mathias Bach, der har overtaget posten, og som dermed fremover tegner afdelingen både indadtil og udadtil.

Han har været hos Ovethi i halvandet år – og inden da arbejdede han 6 år som montør, heraf de sidste 2-3 år som ansvarlig for personvognssegmentet, hos Leifs Dækservice, som Ovethi overtog sidste forår.

Han er allerede rigtig godt hjemme i firmaets ånd og kompetenceområder inden for alle kundesegmenter og får støtte af afdelingens to øvrige medarbejdere – Mikael Tychosen, montør, samt John Olesen, førstemand og montør.

Netop John Olesen er manden, som Mathias overtager stillingen som afdelingsleder fra.

John kunne den 2. juni tidligere i år fejre 40-års jubilæum i dækbranchen, så hans indsats, viden og ekspertise er fortsat særdeles værdsat i firmaet, hvor han har ønsket at fortsætte som førstemand og montør.

Da Ovethi opkøbte Leifs Dækservice, fulgte John med på en 3-årig kontrakt, der således løber det næste halvandet år med. ”Jeg har ikke alderen til, at det er mig, Ovethi satser på i fremtiden, og da Mathias er superdygtig, giver det bedre mening, at jeg hjælper til fra sidelinjen og får ham godt i vej. Jeg har kendt ham, siden han var en dreng, så jeg ved om nogen, at han har evnerne til stillingen,” fortæller John.

Fra montør og førstemand til afdelingsleder
Om den nye stilling siger Mathias selv: ”Pr. første maj blev det mit ansvar at holde sammen på alle trådene her i afdelingen, klare kontoropgaverne og sørge for, at vores kunder passes og får en optimal oplevelse, når de besøger vores afdeling,” indleder Mathias Bach, der inden forfremmelsen selv har arbejdet som montør og førstemand i afdelingen. ”John og jeg har kendt hinanden altid, har arbejdet sammen i otte år nu, og vi fortsætter vores gode parløb,” pointerer Mathias.

Derfor Ovethi
”Det passer mig storartet at være her hos Ovethi, fordi ånden, kollegerne, samarbejdet og mulighederne både fagligt og personligt er så gode. Tidligere arbejdede jeg i en ret lille virksomhed, men med Ovethis opkøb er vi blevet en del af en stor organisation og har fået et meget bredere netværk af kompetencer, som gør det hele ekstra spændende at arbejde med,” bedyrer han og tilføjer: ”Jeg glæder mig over den tillid, som både John og ledelsen i Ovethi har vist mig ved forfremmelsen, og så glæder jeg mig til at komme endnu mere på plads i mit nye job. Det er vigtigt for mig, at alle ved, at jeg står for de samme værdier og den samme gode service, som vores kunder – nye som eksisterende – allerede kender til.”

Højt fagligt niveau og gode lederegenskaber
Om udnævnelsen af Mathias Bach som ny afdelingsleder i Grindsted siger Thomas Thinggaard, der er medejer og administrerende direktør hos Ovethi: ”Vi er superglade for, at Mathias har takket ja til forfremmelsen. Hans entusiasme, høje faglige niveau og gode lederegenskaber samt hans ordentlighed, der i høj grad matcher Ovethis værdier, gør, at han er den rigtige til fortsat at optimere vores Grindsted-afdeling. Vi byder ham stort velkommen i stillingen og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.”

Åbent hus fredag d. 26/8-22 – med masser af spændende oplevelser
Mathias Bachs udnævnelse som afdelingsleder markeres med et stort åbent hus-arrangement fredag den 26. august 2022 kl. 11-16, hvor alle er velkomne til en grillet pølse samt lidt koldt til ganen. Der vil være masser af spændende oplevelser, bl.a. show- og udstillingsbiler, speedwaycykler og flotte lastvogne. Deltag desuden i lodtrækningen om et gavekort på 3000 kr. til køb af Bridgestone-dæk i en af Ovethis afdelinger.

Bonusinfo | Mathias Bach er tidligere motocross-kører og går i dag meget op i at gejle biler – heriblandt hans egen lilla VW Golf 7.