Blume skal deltage i DM i Blomsterkunst i ODEON Odense i weekenden.

Tina - Privatfoto

 

Til afdelingsmesterskaber i blomsterkunst, som blev afholdt i maj i Vilslev forsamlingshus, deltog Nicoline, Lene, Tina og Anne fra Blume.

Anne fik en bronzemedalje i senior rækken og Tina guld i junior rækken, og dermed en plads til DM. Tina, 41 år, er startet som voksenelev som blomsterdekoratør i Blume tilbage i september 2021 og vil være færdig uddannet oktober 2023.

Danmarksmesterskabet i Blomsterkunst afholdes i de smukkeste rammer med en blomstersmykket by i anledning af Odense Blomsterfestival i kommende weekend.

Den første opgave går ud på at skabe en tiara til HKH Kronprinsesse Mary; anden opgave er lukket og oplyses på konkurrencedagen; tredje opgave er en fri fortolkning af H.C. Andersens eventyr ”Det gamle egetræs sidste drøm

Du kan læse mere om DM i Moderne Blomsterkunst her