Søren Okholm Sang og musik – Fællesspisning – Kun for kvinder

PR-Foto

 

Onsdag den 31. august 2022 kommer Søren Okholm til MAGION i Grindsted hvor han besøger Hønseklubben Grindsted,  som er en forening kun for kvinder fra 18 år.
 
Arrangementet starter kl. 18 og det koster 150,- kr. at deltage. Der er fællesspisning med varmt mad inkl. 1 valgfri genstand (øl, vin el. sodavand). Søren spiller og synger – i pausen er der kaffe/the & sødt.

Hønseklubben Grindsted glæder sig meget til arrangementet med Søren Okholm – Vi håber at du som kvinde har lyst til at deltage.

Det er sidste tilmeldings- & betalingsfrist fredag. den 26 aug. kl. 10.00 Så grib straks din mobil & overfør din betaling på MobilePay 146059

Du kan læse mere om Hønseklubben på Facebook – hvor vi hedder “Hønseklubben Grindsted” 

Alle kvinder fra 18 år er velkommen til dette arrangement uanset medlemsstatus.

Søren Okholm er født den 22. juni 1978 og har siden 6-års alderen beskæftiget sig med sang og musik. Søren er opvokset i Middelfart og startede der sin musikalske karriere med klaver- og sangundervisning i den lokale musikskole. I 1998 blev han optaget på Det Fynske Musikkonservatorium og i 2004 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger og musiklærer.

Efter endt uddannelse har Søren ernæret sig som freelance sanger og musiker. Han er forsanger i en håndfuld bands, optræder jævnligt som solist med forskellige orkestre og har også medvirket i forestillinger på Odense Teater. Søren har bl.a. optrådt sammen med
Lis Sørensen, Peter A.G., Søs Fenger, Shaka Loveless, Erann DD, Monique, Bobo Moreno, Dicte, Søren Huss, Zididada m. fl.

Udover den udøvende karriere har Søren siden 2001 været orkester- og korleder på mere end 20 musicals rundt omkring i landet.
Søren er som sanger utrolig alsidig. Han bevæger sig ubesværet rundt i forskellige genrer som pop, rock, jazz, soul osv. og besidder en legesyg musikalitet, der gør at ikke to koncerter er ens. Han formår altid at komme ud over scenekanten og ind under huden på sit publikum med sin varme og indfølende stemme skriver Hønseklubben i programmet.