Lange tasker og tynde drenge: Hvem skal du have med til banko i Hejnsvig

Foto: Pixabay

Hejnsvig Idrætsforening og Hejnsvig Dartklub inviterer til bankoarrangement på Hejnsvig Stadion torsdag den 25/8 kl. 18.30. Dørene åbner dog klokken 17.30, hvor der vil være mulighed for at købe bankoplader, få lidt at drikke eller spise.

”Vi synes, at Hejnsvigs borgere fortjener et arrangement, hvor vi kan hygge os med hinanden, og hvor man uden undskyldning kan fyrre noget sjovt banko-slang af,” sådan siger Carsten Strandhave, formand for Hejnsvig Idrætsforening i en pressemeddelelse.

Bankospillet vil blive skudt i gang med forskellige opvarmningsspil, københavnerbanko og jackpot. Der vil også være mulighed for at stille sulten og slukke tørsten, tilføjer han.

Præmierne er sponsoreret af lokale fra Billund Kommune, og der vil derfor være attraktive gevinster at hente. ”Vi er meget glade for al den opbakning, som vi får af de lokale virksomheder. De gør det muligt for os at stable sådan et arrangement på benene,” lyder det fra Mette Hansen, formand i Hejnsvig Dartklub.

Håber på stor opbakning
I en lille by som Hejnsvig er sammenhold en del af byens DNA, og derfor håber de to foreninger på at se mange til arrangementet.
”Vi arbejder hele tiden på at samle byen, og derfor håber vi også på, at dette arrangement bærer frugt. Byen plejer at være gode til at bakke op, så det er vi næsten sikre på,” lyder det fra en smilende Mette Hansen.

Nyt samarbejde
De to foreninger kæmper dog med at samle hænder til forberedelserne. De frivillige hænder hænger ikke altid på træerne. Derfor har Hejnsvig Idrætsforening og Hejnsvig Dartklub nu indgået et samarbejde. ”Når vi hjælper hinanden, går det hele lidt nemmere,” siger Mette Hansen.

Brygger allerede på en ny ide
Bankospillet er første arrangement i rækken, men de to foreninger er allerede i gang med forberedelserne til næste. ”De danske fodbolddrenge skal til VM, og det skal vi selvfølgelig bakke op. Vi gentager hele den succes, som vi så sidste sommer. Denne gang bare med VM, og så bliver det i hallen,” siger Carsten Strandhave i pressemeddelelsen.