Ugens Film i Grindsted Kino – uge 34/2022

Foto: René Lind Gammelmark

I Uge 34 viser Grindsted Kino følgende film

Min sommer i Provence – vises: 22. –  26. august

Den franske film ‘Min sommer i Provence’ handler om den 10-årige Marcel Pagnol, der tager med sin familie op til deres sommerbolig i Provence. Han glæder sig til at udforske den smukke, vilde natur med sin bedste ven, bondedrengen Lili. Det begynder som en sommer, fyldt med barndommens uskyldige eventyr, men da de møder den smukke aristokratiske pige, Isabelle, udvikler det sig uventet til spirende kærlighed, hemmeligheder og løgne for både børnene og de voksne… for der er slanger i paradis.

Filmen er baseret på den franske forfatter Marcel Pagnols barndomserindringer ‘De søde hemmeligheder’. 

PR-Foto

Poter af stål – vises 27. og  28. august

I animationsfilmen ‘Poter af stål’ møder vi Hank, en luset dagdrømmer af en hund, der befinder sig i en by fuld af katte. Indbyggerne har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet. Han melder sig og får hjælp fra en modvillig lærer til at træne ham i samuraikunstens dyder. Med ét står Hank som byens eneste beskytter og må samarbejde med sin – fra naturens side – værste fjende om at redde byen fra udslettelse.

Animationsfilmen er produceret og medinstrueret af manden bag Løvernes konge.

PR-Foto

Bullet Train – vises den 27. og 28. august og fortsætter de 2 første dag i uge 35

Action-thrilleren ‘Bullet Train’ har Brad Pitt i den altoverskyggende hovedrolle som Mariehøne – den evigt uheldige lejemorder, der nu satser på en nem og fredelig opgave. Skæbnen har dog andre planer og i et ensemble af lejemordere, der alle har ét forbundet, men modstridende mål kolliderer det hele ombord på verdens hurtigste tog. Hans eneste mål er derfor at finde ud af, hvordan han kommer af!

 

PR-Foto