Julekoncert med Karina Holgersen og drengene – 10-års jubilæum

Privatfoto

Karina Holgersen og drengene spiller igen i Vestermarkskirken tirsdag den 6. december kl.19.30

 Onsdag den 24. august åbnede vi officielt for billetsalget i Vestermarkskirken fra kl. 10.00 til 11.30

Karina sad ved klaveret som hun plejede og spillede mens folk kom i lind strøm for at købe billetter Onsdagscafeen have meget travlt med at brygge kaffe, da alle som købte billetter fik tilbudt en gratis kop kaffe. Efter 1.5 time var halvdelen af billetterne solgt skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

 Vi kan tilbyde 340 billetter i år, så folk skal ikke vente for længe med at købe billetter. Koncerten begynder kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 19.00.

 Billetten koster 170,- kr. og inkluderer kaffe og kage i pausen.

 Billetterne kan købes hos på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé. Køber man en billet får man altid en gratis kop kaffe. Yderligere information fås på www.karinaholgersen.dk