Elever fra Lynghedeskolen afd. Søndre besøgte onsdag Christiansborg

Elever fra 8. klasser på Lynghedeskolen afd. Søndre besøgte Christiansborg med Anni Matthiesen og Troels Ravn onsdag den 24. august 2020 - PR-Foto

Anni Matthiesen (V) og Troels Ravn (S) havde onsdag besøg af 8. klasser fra Grindsted på Christiansborg

Onsdag eftermiddag havde de to lokale folketingsmedlemmer Anni Matthiesen (V) og Troels Ravn (S) besøg hjemmefra på Christiansborg – nemlig 8. årgang fra Lynghedeskolen. De engagerede 8. klasser havde taget turen fra Grindsted for at besøge København, og sidst på dagen fik de en rundvisning i de historiske rammer i Folketinget.

Eleverne var blandt andet en tur forbi Grundloven i Vandrehallen og en tur i folketingssalen, hvor eleverne kom med spændende spørgsmål. Dagens besøg blev afrundet med en god samtale i gruppeværelserne, som til dagligt danner rammerne om gruppemøderne i folketingsgrupperne – her kom samtalen bl.a. ind på mulighederne for erhvervspraktik på Christiansborg skriver de to politikere i en pressemeddelelse.