Der var rejsegilde på Motorik- og kampsportcentret ved MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

Fredagens rejsegilde på Motorik- og kampsportscentret ved MAGION var delt op i to dele.

Kl. 12 var det traditionelle rejsegilde med pølser, øl, vand og taler.

Centerleder Henrik Steen-Andersen  bød velkommen til de fremmødte, og citerede H.C. Andersen der engang skulle have sagt: “At rejse er at leve”, og han sagde “Vi glæder os nu til den videre rejse frem mod indvielsen i første kvartal næste år. I er hermed alle inviteret”.

Foto: René Lind Gammelmark

I talen kom Henrik også ind på at MAGION skylder en stor tak til de mange ildsjæle og foreningsfolk, der i mange år har arbejdet på tanken om spring, motorik og kampsportscenter her. De fysiske rammer og visioner er nu ved at være realiseret og centret vil sart bidrage med endnu mere sundhed, livsglæde og oplevelser både til bredden og eliten, og igen vil mange byer i Danmark se misundeligt på det fantastiske fyrtårn i Billund Kommune.

Henrik takkede også rådgivere og samarbejdspartnerne, samt bidragsyderne.

Der var flere der holdt tale inden det blev tid til anden del af arrangementet, der var med åbent byggeri, hvor der var mulighed for at se byggeriet i selskab med repræsentanter fra MAGION og foreningslivet.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

På rundvisningen fik man et godt indtryk af hvor stor den nye bygning faktisk er, der er fantastiske rammer til både gymnaster, boksere og andre der bliver brugere af motorik- og kampsportscentret.

Yderskallen af bygningen bliver bygget op i røde mursten, ganske som MAGION biblioteket, så det kommer til at stå som en helhed. I bygningen bliver der lavet plads til 4 behandlerrum som Fysio Danmark skal bruge,der bliver lavet forskelige omklædnings, bade og toiletfaciliteter. På første sal bliver kampsportscentret, med en fast boksering og mulighed for fire transportable bokseringe, der kan sættes op efter behov, og flyttes så der er plads til andre kampsportsgrene i lokalet.

Nøglelotteri
I ugen op til rejsegildet har der været mulighed for at deltage i et nøglelotteri. Det går ud på at man køber en nøgle til 50,- kr. pr. stk. En af disse nøgler passer til præmiekassen i MAGION, der indeholder præmier for tæt på 2500,- kr. i form af et gavekort til Hotel Hedemarken på 1000,- kr. 2 billetter til Musik i Gryden 2023, samt et gavekort på MAGION på 500,-kr. Overskuddet af salget går til byggeriet af Motorik- og kampsportscentret.

Mads Helbo sælger her to nøgler til Ratch – Foto: René Lind Gammelmark