I gang med bridge igen ?

PR-Foto

Grindsted Bridgeklub starter et helt nyt kursus for tidligere bridgespillere, der efter en kortere eller længere pause nu har tid og lyst til at genoptage dette fantastiske spil.

I løbet af 6 onsdage (start 7. sept.) bliver man helt opdateret på meldinger, modspil, spilføring osv, alt sammen baseret på det system, man har spillet efter tidligere – og i uge 43 er klubben er klar til at tage imod disse spillere.

Der er selvfølgelig også undervisning for helt nye bridgespillere med start 12.sept. Flere oplysninger samt tilmelding til begge kurser ved Festugen eller til bridgelærer Ulla Amby på 4020 7177.

I Festugen i år har Bridgeklubben plads på Torvet lørdag den 3. september, hvor man mellem kl. 10 og kl.13 kan både se og prøve det fascinerende bridgespil skriver Grindsted Bridgeklub i en pressemeddelelse.