GSK Liga vandt 37-29 over Region Varde Elitesport

Foto: René Lind Gammelmark

Af Marianne Thorø

Det blev onsdag til en flot sejr til GSK Liga i den sidste hjemmekamp i år, da holdet tog imod Region Varde Elitesport.  Med særdeles stabil kørsel fra både Kenneth Bjerre, Patrick Hansen og Kevin Juhl Pedersen, sikrede GSK sig sejren på 37-29.  Efter en del teknisk bøvl undervejs med en startsnor, der drillede og lamper der lyste og ikke lyste, trak kampen ud – og endte da med at blive afblæst efter 11. heat på grund af manglende lys på banen. Undervejs i matchen måtte ambulancen på banen for at hente Esben Hjerrild, der var styrtet. Men heldigvis forlod han selv ambulancen i ryttergården og gik derfra.

 

Holdopstilling GSK Liga (tallet i parentes er det antal point køreren scorede)
Kenneth Bjerre (A) (11)
Daniel Jeleniewske (B) (7+1)
Patrick Hansen (B) (9+1)
Kevin Juhl Pedersen (C) (10+2)
Esben Hjerrild (D) (0)

 

Holdopstilling Region Varde Elitesport (tallet i parentes er det antal point køreren scorede)
Timo Lahti (A) (1)
Nick Morris (B) (10)
Tim Sørensen (B) (11+1)
Bastian Borke (C) (2)
Nicolai Heiselberg (D) (5+1)