Jan Schultz har fredag den 9. september 2022 25-års jubilæum hos IFF I Grindsted

Jan Schultz - PR-Foto: IFF / Jette Seidenschnur

Jan Schultz kan fejre 25-års jubilæum ved IFF, Grindsted, torsdag d. 4. august 2022.

For 25 år siden startede Jan i Enzym 1, hvorefter han flyttede til bygningsafdelingen.

Jan er udpræget udemenneske og tager sig af opgaver med bl.a rendegraver og vedligehold af veje og udenomarealer.

Han tager ejerskab af opgaverne og er en meget loyal medarbejder, som sørger for at få dagligdagen til at fungere. Specielt hvis det er noget mekanisk, eller maskiner, der skal køres, så er Jan klar til opgaven.

Jan har i de sidste år blandt andet haft ansvaret for at veje og pladsarealer er vedligeholdt med opstregning af vejsymboler og skilte. Ikke noget han i forvejen havde arbejdet med, men han satte sig for, at det ville han finde ud af. Det samme gjorde sig gældende, da der blev indkøbt en slamsluger – Jan satte sig ind i, hvordan man betjener en slamsluger.

Han sørger for at opgaven bliver løst og har en stor viden og bidrager til mange løsninger.

Jan er én af de medarbejdere, som kender hver en krog af fabrikken. Han kender de fleste og er meget vellidt, hvor han kommer frem. Han er meget fleksibel og tager gerne et tilkald, hvis der er brug for det. Uanset om det er med slamsugeren eller en kold vinternat med snerydning.

I sin fritid er han også en travlt beskæftiget mand. Han har blandt andet bygget en pool hjemme i haven, som både hustuen og de 2 teenagerbørn nyder godt af.

 

Jubilæet bliver fejret den 9. september.