Månedens bog på Billund Kommunes Biblioteker

Billund Bibliotekerne

Månedens bog på Bibliotekerne i MAGION i Grindsted og i Sdr. Omme

Planternes manifest – Forsvar for en tavs livsform af Anders Lund Madsen og Michael Broberg Palmgren

Planternes manifest er en bog, der hiver planterne ud af dyrenes skygge, for nu skal vi holde op med at tage planterne for givet. Du få et unikt indblik i 41 forskellige planter, både hvordan planterne gror og spreder sig men også, hvordan de kommunikerer og overlever i det danske klima.

Bogen er skrevet som en samtalebog mellem Anders Lund Madsen og professor i plantefysiologi Michael Broberg Palmgren. De to har et rigtig fint samspil, og gør bogen både sjov, spændende og levende.

Anders Lund Madsen er journalist og kendt fra TV, hvor han har optrådt i flere forskellige programmer oftest med humoren i højsædet. Michael Broberg Palmgren er forsker og har skrevet en stribe videnskabelige artikler om biologi.4

PR-Foto: Billund Kommunes Biblioteker

 

Månedens bog på Bibliotekerne i Billund og Vorbasse

Det lange løb af David Park

5 mennesker har meldt sig til løbeprogrammet ”Sofa til 5 km”. De har alle hver deres grund til at komme op af sofaen og få snøret løbeskoene. Angela og Brendan løber deres fremtid i møde, Yana og Cathy løber væk fra deres fortider, mens Maurice løber hen til sin datter. Ingen af de fem kender hinanden, før de går i gang med programmet, men i løbet af de 9 uger det står på, vokser et dybt venskab op imellem dem.

Bogen er en perle af en roman, skrevet af den anmelderroste David Park, og den går helt under huden på læseren. David Park har efterhånden skrevet en del romaner, alle med det til fælles, at de har en dybde, som gør dem værd at stifte bekendtskab med.

Denne bog er kun 105 sider lang og er ikke svær at læse, men det gør den bestemt ikke til en læseoplevelse, man lige glemmer.

 

PR-Foto: Billund Kommunes Biblioteker