Eventyrhuset gentog succeen og var på heldagstur til Museumsgården Karensminde

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 2. september var Eventyrhuset på tur til Museumsgården Karensminde.

Der var 23 børnehavebørn der var afsted, mens vuggestuebørnene blev i Eventyrhuset. Dog var der to af vuggestuebørnene der var på besøg på Karensminde da Netavisen Grindsteds readaktør fredag formiddag var forbi Museumsgården.

Vi åbnede kl. 6.15 her ude og lukker kl. 16.15 fortæller Helle Aarhus fra Eventyrhuset, der tilføjer at børnene har glædet sig hele ugen til at skulle på Karensminde. Der er stillet et telt op, som de børn der skal have middagssøvn så kan sove i.

Karensmindes hestevogn kørte også ture med børnene, og børnene fik set de forskellige dyr der er på Museumsgården. 

For tre år siden fik en af Eventyrhusets medarbejdere den idé, at man skulle lave en årlig heldagstur til Museumsgården Karensminde. I 2020 var det dog ikke muligt pga. Corona, men i 2021 var det den 3. september at børnene var på tur.

 

Klik på billederne i galleriet  herunder for at se dem i stor størrelse.

Læs også

Eventyrhuset var på heldagstur til Museumsgården Karensminde