Ny skoleleder på Grindsted Privatskole

Christian Thorne er ny skoleleder på Grindsted Privatskole - PR-Foto

Christian Thorne er ansat som skoleleder på Grindsted Privatskole. Han starter 1. oktober og kommer fra stillingensom konstitueret skoleleder og tidligere viceskoleleder ved skolen.

Det glæder os, at kunne fortælle, at det er Christian Thorne som bliver vores nye skoleleder. Vi får dermed både en erfaren og dygtig skoleleder med gennemgående kendskab til skolens drift og administration. Han udvikler og driver skole, med en fast forankring I skolens værdisæt og pædagogiske målsætning. Christian Thorne ser og møder hver enkelte elev, han er faglig ambitiøs, og er i et tæt samspil med skolens personale i udviklingen af denne. Dermed er Christian Thorne den helt rette til at drive og videreudvikle Grindsted Privatskole med forældresamarbejdet I højsædet.

På Grindsted Privatskole bliver Christian Thorne leder for ca. 40 engagerede medarbejdere og 195 skoleelver fra 0. – 9. Klasse. Skolens oprindelse som Kost og Realskole kan dateres tilbage til starten af 1902, men i sin nuværende form, som selvejende institution siden 2007. I 2010 erhvervede skolen sig bygningerne på Trehøjevej 10 og flyttede fra Skolegade.

Skolens værdier er baseret på, at på Grindsted Privatskole bliver der skabt et trygt læringsmiljø med høj trivsel og faglig udvikling. Eleven udvikler respekt for forskelligheder, lære at tage ansvar for dem selv og andre, at begå sig digitalt, har forståelsen for dansk kultur og historie, dette udvikles igennem stærke fællesskaber og i tæt samarbejde med forældrene.

Bestyrelsen på Grindsted Privatskole ser frem til samarbejdet skriver de i en pressemeddelelse.