Musikforedrag om Kim Larsen i Dr. Hansens Hus

PR-Foto

Dr. Hansens Venner indbyder til musikforedrag om ”lune Larsen” – Kim Larsen og hans sange (med fællessange af Larsen undervejs). Det er sognepræst i Nørremarkskirken i Vejle, Mads Djernes, der fører os ind i Kim Larsens musikalske univers. Det foregår onsdag den 21. september 2022 kl. 19.00 i Dr. Hansens Hus

Lune Larsens sange – i et kristent lys.

Mens han var på toppen af sin karriere, vidste næsten enhver dansker, hvem Kim Larsen var. Han blev kaldt ”nationalskjald” og nåede i sit liv at færdes blandt både høj og lav, men gav tilsyneladende ikke meget for hæder og ære – han ville kaldes ”spillemand”.

Men hvad var det egentlig, der bar Larsens enorme popularitet?

Noget kunne tyde på, at hans tekster er meget mere end popsange, og hans musik evner også at appellere til flere generationer.

Tilhørerne vil blive ført igennem Larsens liv med henblik på, hvad der drev og inspirerede ham – og så vil vi dykke ned i nogle af hans kendte og mindre kendte numre, som viser sig at have rødder i det kristne univers.

 

Efter foredraget er der kaffe, som koster 20,- kr.

Tilmelding senest den 19. september til birgit@eliseholm.dk eller på tlf. 40993896   – Der er plads til max. 40 personer, så det er efter først til mølle princippet skriver Dr. Hansens Venner i en pressemeddelelse.

Max. 40 personer, så tilmelding sker efter først til mølle princippet.