Se alle billederne: Kræmmermarked, gadeteater og mulighed for at prøve at spille bridge

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var der kræmmermarked i Grindsted med mange kræmmere.

Som en del af Grindsted Festuge havde Grindsted Bridgeklub en pavillon hvor man kunne komme og prøve at spille bridge. Ulla Amby fra Grindsted Bridgeklub fortalte til Netavisen Grindsted at det var dejligt at se folk kom hen for at prøve spillet. Der var 6 nye spillere igang da Netavisen Grindsted var en tur på torvet.

Der var som en del af Trekantområdets Festuge også gadeteater, Tony Fratello var helt i sit et. Med showet A Clown in search of laughter fik han grin og smil frem på de mange der overværede showet foran Sydbank i Grindsted. Tony var rigtig god til at fange situationen, og blandt andet kom der en kvinde gående forbi med en cykel, straks løb han hen til hende og fik hende overbevist om at han måtte prøve cyklen, da hun så fik cyklen tilbage satte han sig op på bagagebæreren…. hvilket gav anledning til masser af klapsalver.

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse