Se billeder og video: Stafet for livet er i fuld gang i Filskov

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 3. september 2022 kl. 10 gik starten på årets Stafet for Livet i Billund Kommune. Det slutter søndag den 4. september 2022 kl. 10.00

Kl. 9.50 spillede LEGOLAND Billund Garden til samling og Niels Pedesen der er formand bød velkommen. Herefter var der fighterrunde anført af LEGOLAND Billund Garden, hvorefter selve selve stafetten blev startet efter at man lod alle balloner flyve til vejrs. 

Der var 305 tilmeldte kort før Stafetten startede, og Niels Pedersen der er formand for styregruppen er rigtig godt tilfredse. Der var flere der kort før start havde kontaktet ham og sagt at de skulle meldes til. Blandt de tilmeldte, var der et nyt hold med 24 deltagere, der fortalte at de kunne garantere at de næste år var dobbelt så mange. Der er også flere nye hold med i år.  Vi har været meget spændt antallet af deltagere i år, og i starten gik det langsomt, men pludselig så begyndte det at gå stærkt. Der er nok kun ca. halvt så mange som før Corona der er tilmeldt, men mange er stadig ikke begyndt at samles igen, det tager tid, og nogen hold har været forhindret i at deltage, så vi er godt tilfreds. Det er en tendens også hos de andre steder der bliver afholdt Stafet for livet at der kun er ca. halvt så mange med som før, men det skal nok komme tilbage til normalt niveau.   

Næste år 10 år siden start
Niels Pedersen glæder sig rigtig til næste år, hvor det er 10 år siden Stafetten startede i Billund Kommune, og der skal vi nok give den rigtig gas med et jubilæumsprogram.

 

Klik på billederne under videoen for at se dem i stor størrelse

Her kan du se hvilke hold der var tilmeldt