Ny Museumsbestyrelse: En vigtig milepæl for fremtidens Mark.

PR-Foto: MARK

Rejsen til fremtidens museum Mark | Museet for en Ny Danmarkshistorie begyndte for to år siden.

’Jeg er stolt over modet til at gentænke hele museumsinstitutionen og museets nye vision om at bevæge mennesker gennem kulturhistorien. Det er et privilegium at kunne præsentere museets nye professionelle bestyrelse med så stærke kompetencer’, siger Carina Serritzlew, museumsleder for Mark| Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen har netop konstitueret sig som følger: Formand Henrik Dam Kristensen (formand for Folketinget) og næstformand Henrik Sell, (rådgiver og tidligere vicedirektør og formidlingschef på Naturhistorisk Museum). Bestyrelsen består desuden af Leif Vestergaard Pedersen formand for Etisk Råd, Martin Perregaard-Bitsch direktør Destination Trekantområdet, Elna Sørensen formand for Støtteforeningen Karensmindes Venner og Anna Louise Siggaard, museumsinspektør på Mark | Billund Kommunes Museer.

Mark er resultatet af to års intensivt arbejde med at styrke og professionalisere Billund Kommunes Museum – også som del af et ambitiøst museumsprojekt der skal realiseres i et nyt museumsbyggeri.

’Den samlede bestyrelse glæder sig til at arbejde for fremtidens Mark. De seneste to års professionalisering og udviklingsarbejde har resulteret i et visionært museumsprospekt, et nyt brand og ny hjemmeside for Mark | Museet for en Ny Danmarkshistorie. Vi vil sammen med museets stærkt dedikerede ledelse og medarbejdere samt museets mange frivillige arbejde for at realisere fremtidens museum og museumsbyggeri’, udtaler den nye formand, Henrik Dam Kristensen i en pressemeddelelse.