Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 36/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 36 har Grindsted Kino følgende film på programmet

Bamse – Vises: 5. – 11. september

Det danske feel-good-drama ‘Bamse’ handler om den folkekære musiker Flemming “Bamse” Jørgensen, der har givet os klassikere som ‘Vimmersvej’ og ‘I en lille båd der gynger’. Flemming “Bamse” Jørgensen havde oprindeligt 11 søskende, men blev som spæd bortadopteret til et direktørægtepar, som ikke kunne få børn. Faren ønsker, at Flemming en dag skal overtage familiens fabrik, men Flemming har andre planer og bliver en del af bandet Bamses Venner.  Selvom succesen er enorm for Bamses Venner, så ønsker Flemming fortsat farens anerkendelse og kærlighed og føler sig stadig splittet mellem at være Flemming og Bamse.

I rollen som Flemming “Bamse” Jørgensen ses Anders W. Berthelsen, der senest har været med i Ser du månen, Daniel

Denne film er den første i den nye sæson i Biografklub Danmark.

PR-Foto

 

Baby-bio – Alle for fire – Vises: 7. September kl. 10.00

Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf og deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb – og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

PR-Foto

Senior-bio -Udvandrerne – Vises 8. september kl. 15.00

Filmen ‘Udvandrerne’ er filmatiseringen af den svenske forfatter Vilhelm Mobergs elskede klassikere og fortæller historien om, hvordan halvanden million svenskere tog turen til USA i håbet om et nyt, bedre liv. Hjemme på gården i Småland ser Kristina og Karl Oskar, hvordan livet tørrer ud. Fra vest, over det store hav, høres historier om en ny verden. En chance for at starte forfra. Et håb tændes, og Kristina og Karl Oskar forlader Sverige. Det er historien om Sverige og om at turde følge vores drømme.

PR-Foto

Poter af stål – Vises: 10. – 11.  september

I animationsfilmen ‘Poter af stål’ møder vi Hank, en luset dagdrømmer af en hund, der befinder sig i en by fuld af katte. Indbyggerne har brug for en helt til at forsvare sig mod en hensynsløs skurks onde plan om at slette deres landsby fra verdenskortet. Han melder sig og får hjælp fra en modvillig lærer til at træne ham i samuraikunstens dyder. Med ét står Hank som byens eneste beskytter og må samarbejde med sin – fra naturens side – værste fjende om at redde byen fra udslettelse.

Animationsfilmen er produceret og medinstrueret af manden bag Løvernes konge.

PR-Foto