Nye P-pladser med ladestandere på Butikstorvet i Billund

Foto: PIxabay.com

Når Butikstorvet i Billund står færdig til efteråret får midtbyen 13 nye p-pladser med ladestandere.

Det er godt nyt for det stigende antal elbil-ejere, der har efterspurgt flere lademuligheder i Billund.

Der er kun få måneder, til den sidste etape på Butikstorvet står færdig og butikskæden Normal åbner dørene for de første kunder. Udlejningen af de otte lejligheder i bygningen er godt i gang, og nu er der godt nyt til kommende lejere og kunder med en elbil. I forbindelse med opførslen etableres 13 parkeringspladser med ladestandere, så elbil-ejere kan tanke op, mens de parkerer.

De 13 parkeringspladser fordeles på otte øremærkede pladser til hver lejlighed og fem offentlige parkeringspladser, hvoraf den ene bliver en handicapparkeringsplads. Samtlige beboere i de nye lejligheder vil dermed få mulighed for at kunne parkere med en elbil, og kunderne på Butikstorvet vil nemmere kunne komme videre til deres næste destination.

Det er KIRKBI, der står bag opførslen af Butikstorvet og etableringen af de nye parkeringspladser i midtbyen. Steen Pedersen, Head of Global Real Estate, siger:
”Vi håber, at etableringen af de nye p-pladser vil være til gavn for alle borgere, handlende og turister på Butikstorvet. Vi ved, at der har været efterspørgsel på parkeringspladser i midtbyen, og samtidigt er etablering af ladestandere til elbiler i tråd med vores ønske om at bidrage til en bæredygtig udvikling.”

Planen er, at et parkeringsselskab skal stå for at regulere parkeringen på de 13 p-pladser. Der vil blive opsat skiltning ved parkeringspladserne skriver KIRKBI i en pressemeddelelse.