Bo Bach fejrer den 23. september sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Bo Bach - PR-Foto: LEGO

Fredag den 23. september 2022 fejrer Bo Bach der bor i Bramming sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Bo Bach blev i 2001 udlært som plastmager i støberiet på Kornmarken fabrikken, og blev efterfølgende ansat som Plastmager i fabrikkens modul 1+4 og modul 10 som Teknikker.

Efter otte år i driften med en solid opbygning af personlige kompetencer indenfor sit professionelle virke, skiftede Bo Bach spor og blev en del af støberiets omstiller/change-over Team, der sikrede at alt fra form-skift til farve-skift, foregik efter gældende standarder med den altid bedste kvalitet for øje.

I Bo Bach’s tid i støberiets omstiller/ Change-over Teamet udviklede Bo Bach også sin passion for Co- injection, 2K samt special udstyr helt generelt.

I 2014 skiftede Bo Bach igen spor og blev ansat i Kornmarkens MPE&E/Moulding Process, Engineering & Education afdeling (tidligere proces Tekniske afdeling), hvor Bo Bach den dag i dag varetager og supporterer hele fabrikkens kørende produktion, når der opstår komplicerede problemstillinger i den daglige drift på fabrikken.

Ligeledes spiller Bo Bach stadigvæk en vigtig rolle i vores special produktioner som Co-injection, 2K m.m. samt nyhedsprojekter med forgreninger til sine kollegaer i Front-end. 

Bo Bach er kendt for sit rolige sind, altid fokuseret på kunden og de konkrete problemstillinger der opstår fra dag til dag, og ligeledes velanset som en god loyal kollega i sin afdeling og sit GO-DO mindset.