Karin har 10 års jubilæum som instruktør i Linedance Countryklubben Bonanza i Hejnsvig

Karin Skou Larsen - Foto: René Lind Gammelmark

Karins Skou Larsen har netop haft 10 års jubilæum som Linedance instruktør i Linedance Countryklubben Bonanza i Hejnsvig.

Det var en af de andre dansere, Marianne der lokkede Karin med i klubben, og det var lige noget for Karin. Efter at have danset i nogle år, spurgte Karin den daværende instruktør Leif, om ikke han kunne bruge en instruktør mere, og det kunne han godt, og på den måde startede Karin stille og roligt op som instruktør.

Surprice
Jubilæet blev markeret til klubbens grillaften den 6. september . Jette (en af de andre i klubben red.) er for nysgerrig, og havde spurgt Karin om hvornår hun var startet. Og da hun fandt ud af at det var 10 år siden, synes hun at der skulle laves noget til grillaftenen. Karin vidste ingenting, så hun blev meget overrasket. Det var en meget hyggelig aften.

Linedans fylder meget
Karin fortæller at hun er i klubben i 6 timer om ugen hvor der danses, og derud over bruger hun nok to-tre timer på forberedelse oven i. Det er meget tid, og nogen gange kan det godt være svært at finde tiden til det konstaterer hun.

Både mænd og kvinder
Linedance er ikke kun for kvinder, for mænd er også velkomne og der er da også et par stykker med på holdet i Hejnsvig.

Fremtiden
Karin vil ikke love at hun når at holde 25 års jubilæum, for hun har forberedt bestyrelsen og danserne på at de nok skal have fundet en instruktør mere, for det er lige lidt nok med en enkelt instruktør. Da vi var allerflest instruktører var vi fire.  Der er mellem 20 og 25 deltagere hver gang.

Klubbens start
Klubben startede i 1999 i Grindsted, og en af dem der danser i klubben i dag, har været med helt fra starten af.

Nogle af linedanserne – Foto: René Lind Gammelmark