Ole Tang holder foredrag på Mødestedet i Grindsted

Ole Tang - PR-Foto

Onsdag den 28. september 2022 kl. 14.00 kommer Ole Tang til Mødestedet i Grindsted for atholde foredrag.

Ole Tang der kommer fra Skive var i 1987-2018 ansat som journalist på Skive Folkeblad, men fratrådte for at være fuldtids foredragsholder, fodbolddommer, fritidsfisker, folkedanser, festsangskriver og meget mere.

Ole Tang har udgangspunkt fra det vestjyske, og med skolegang i blandt andet Hvide Sande, hvilket har givet anledning til en række artikler over de sidste 20 år – syv i alt, som gennem de humoristiske briller kigger på de lokale vestjyske originaler og historier, som han har samlet op på sin vej.

De første blev bragt i områdets årlige julehæfte i 2003 – og seneste kapitel var i 2019-udgaven.

Historierne har efterfølgende givet mange indbydelser til foreninger i hele det midt- og vestjyske område, og der er tale om almene historier a la “Lune Jyder”, men med navn og adresse på, og alle opsamlet i området vest for Ringkøbing.

Udgangspunktet er, at tilhørerne skal være i bedre humør, når foredraget slutter end da det begyndte – og det lykkes som regel.

Ole tang er 64 år gammel – og havde en mor, der hed Ragna Tang (hun var kendt i det meste af landet som en livsprudlende folkedanseleder gennem mere end 60 år).

Det er Centerrådet på Mødestedet der står for arrangementet.

Alle er velkomne – det koster 40,- kr. og man får kaffe og kage.