Inge Christiansen har torsdag den 29. september 25-års jubilæum hos IFF i Grindsted

Inge Christiansen - PR-Foto: IFF

Inge Christiansen, Kantineleder hos IFF i Grindsted, fejrer 25 års jubilæum torsdag den 29. september.

Inge begyndte sin karriere i virksomheden i 1997, hvor hun fik ansættelse i aroma-afdelingen.

Inge er uddannet som kantineassistent og interessen herfra førte til, at Inge skiftede til kantinen, da dette blev muligt.

I 2010 skiftede Inge rolle, da hun byttede med en af kollegerne og blev kantineleder.

Inge sætter en stor ære i, at kantinen er et velfungerende sted, hvor medarbejderne kan lide at arbejde, og hvor gæsterne nyder at komme, fordi der serveres velsmagende og veltilberedt mad. Inge lægger vægt på sundhed og miljø. Samtidig afstemmer Inge udbuddet efter kundernes præferencer. De forskellige hensyn afstemmes løbende og derfor er udbuddet under konstant udvikling.

Inge er en god leder som både tilgodeser kundernes behov og medarbejdernes behov. Inge er kendt for omsorgsfuld og nærværende ledelse, som værdsættes højt blandt medarbejderne, og derfor ses sjældent udskiftning af andre grunde end pensionering.

I fritiden er det andre kreative sysler end madlavning, som er på programmet. Her fylder strikning, stenmaling og dekorationer en del.

I sommerhalvåret er det vandet, der trækker. Sammen med manden går turen ofte til Juelsminde, hvor båden VAXINE ligger klar i havnen. Båden besøges så ofte, at VAXINE er blevet deres andet hjem om sommeren.

Inge er gift med en af kollegerne på virksomheden, Tonni, som holder til i vedligeholdelsesafdelingen. Inge er meget stolt af hendes brandmand – det er Tonni nemlig også. Parret bor i vestbyen i Grindsted.

Sammen har de 2 voksne drenge, og foreløbig har det ført en svigerdatter med sig.

Begivenheden fejres på dagen med en sammenkomst for familie og kolleger. Dagen efter holdes en fest for indbudte gæster.