Michael Albæk fejrer lørdag den 1. oktober 25-års jubilæum i LEGO koncernen

Michael Albæk Jensen - PR-Foto: LEGO

25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Den 1. oktober 2022 er det 25 år siden Michael Albæk blev ansat i LEGO Koncernen. Han startede som projektleder i LEGO Futura ApS, det der i dag kaldes PMD. En af de første opgaver var at supportere og lede udviklingen af et nyt lege koncept der gik under navnet ZNAP. Et agilt projekt der blev udviklet og lanceret på under 1 år.  Denne type projekter som er kategoriseret som lidt skæve og offline i forhold til den generelle portefølje, passede Michael glimrende. På baggrund af dette fik han muligheden for at lede udviklingen af et længere varende og komplekst Outdoor projekt, hvor formålet var at kreerer et nyt byggesystem samt Mechatroniske komponenter såsom motorer og batteribokse samt styretøj som kunne supportere udendørs leg.

Michael har i årernes løb arbejdet på mange projekter og de fleste har været IP projekter med relation til film og serier såsom Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Jurassic World og LEGO Movie. Ligeledes er han involveret i Minifigur projektet som også dækker IP relaterede lanceringer.

Michael er passioneret af forretnings udvikling, innovation og ledelse som har givet ham mulighed for at arbejde på tværs af hele organisationen og har i årernes løb fået etablere et stort netværk både internt i LEGO virksomheden og via internationale samarbejdspartnere.