Super Ole på turné

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk

Færch Fonden og Billund Kommune er blandt de første støtter af Super Ole på turné. Showet, der er frit inspireret af grundlæggeren af LEGO Ole Kirk Christiansen, havde verdenspremiere i juni i Billund Centret og forbereder sig nu på en national turné, der starter i november i Billund og fortsætter ind i det næste år i hele Danmark.
– Vi håber, at andre vigtige lokale og nationale fonde vil tilslutte sig projektet sammen med flere danske kommuner og institutioner, siger producent Linda Sugataghy.

Det Flyvende Teater har  for nylig også modtaget Statens Kunstfond afgørelse om, at forestillingen “Super Ole” er godkendt til refusion i sæson 2022/23 og 2023/24. Det betyder, at forestillingen har fået Kunstfondens anerkendelse og stempel som scenekunst af professionel kvalitet, og at alle (både kommunale og som noget nyt også private) skoler og dagtilbud, som køber forestillinger inden for de næste 2 år, kan få halvdelen af prisen refunderet skriver Det flyvende teater i en pressemeddelelse.