Per Jensen stopper som administrerende direktør i Air Support i Billund

Per Jensen til venstre - Peter Skovrup Nielsen til højre - PR-Foto: Air Support

Grundlæggeren og ejer af Air Support i Billund, Per Jensen, har besluttet at træde tilbage som administrerende direktør efter 33 år i kaptajnsædet.

Per fortsætter som medlem af bestyrelsen, og hans afløser bliver Air Supports nuværende COO igennem 5 år, Peter Skovrup Nielsen der er 45-år gammel. Inden han kom til Air Support var han 13 år hos Danish Air Transport (DAT)

”Tiden er inde, hvor det føles rigtigt for mig at trække mig fra den daglige ledelse af AIR SUPPORT. For at sikre virksomhedens fremtid skal AIR SUPPORT være uafhængig af mig som person og som leder. Fremover vil jeg udelukkende fokusere på forretningsudvikling indenfor branchen – i og uden for AIR SUPPORT,” – siger Per Jensen.

I en kommentar til Per Jensens beslutning om at trække sig som administrerende direktør siger bestyrelsesformand Klavs Vejlang:

”Per Jensen er, og vil altid være, synonym med AIR SUPPORT, men Pers afgang fra posten som administrerende direktør er en vigtig del af planen for Per og for AIR SUPPORT, en plan vi har arbejdet på i flere år. Jeg er glad for, at vi nu er nået dertil, hvor det er muligt at gennemføre successionsplanen i topledelsen. Med Pers innovative natur er det et naturligt skridt for ham at fokusere al sin energi på forretningsudvikling. Jeg ser frem til vores fortsatte gode samarbejde i bestyrelsen.”

Med Per Jensens beslutning har bestyrelsen for AIR SUPPORT udnævnt Peter Skovrup Nielsen som ny administrerende direktør for AIR SUPPORT med virkning fra 29. september. Klavs Vejlang fortsætter:

”På baggrund af et i forvejen langt samarbejde er bestyrelsen glad for at udnævne Peter Skovrup Nielsen som ny administrerende direktør for AIR SUPPORT. Peter Skovrup Nielsen har været et centralt medlem af direktionen og har bidraget stærkt til den succesfulde udvikling af AIR SUPPORT. De seneste år har vi været i kraftig vækst, vi har optimeret organisationen og de processer, der understøtter vores drift. Derved har AIR SUPPORT strømlinet forretningen, forbedret rentabiliteten og introduceret nye og innovative produkter.”

Det er den største tillidserklæring at få ansvaret for den virksomhed, Per har dedikeret 33 år til. Det er jeg naturligvis meget stolt og ydmyg over. Sammen med vores dygtige team ser jeg frem til at sætte mit præg på den fremtidige udvikling af AIR SUPPORT. Det er vigtigt for mig at føre virksomheden videre i den ånd og med den kultur, som Per Jensen har sikret siden starten i 1989 – en ånd, hvor medarbejdere, kunder og leverandører behandles med den største respekt. Kun på den måde kan vi blive ved med at være stadig mere konkurrencedygtige og udvikle innovative løsninger,” siger Peter Skovrup Nielsen.

Når Per Jensen fratræder som administrerende direktør, forlader han også direktionen i AIR SUPPORT, direktionen består herefter af administrerende direktør Peter Skovrup Nielsen, CCO Peter Gravesen og CSO Henrik Holm. skriver Air Support i en pressemeddelelse.